Word coach op Buitenwijs

Op Buitenwijs spreken we niet van juffen en meesters maar van coaches. Wij vinden namelijk het echt zien van het kind en het kunnen bieden wat dát kind nodig heeft, het allerbelangrijkste. Welbevinden boven leerprestaties. Hier zijn sterke coachingvaardigheden vanuit de 'Buitenwijs pedagogiek' erg belangrijk.

 

Als coach hoef je niet alles te weten en te kunnen, maar jíj volgt de ontwikkeling van het kind en bent key in het creëren van de stimulerende leeromgeving en het onderhouden van belangrijke relaties, zoals met ouders.

 

Ook vanuit het perspectief van het kind vinden wij het fijn om over coaches te spreken. Een coach ondersteunt je, maar laat je het wel zélf doen. Bij je coach voel je je veilig om je gevoel te uiten en vrij om jezelf te zijn. En natuurlijk zal je coach je ook stimuleren om nieuwe dingen te proberen en niet op te geven als iets niet meteen lukt.

 

Wij hopen een zo divers mogelijk team neer te kunnen zetten. Wij staan open voor parttimers en zij-instromers. Op dit moment hebben we geen vacatures, maar als snelgroeiende school kan dat zomaar veranderen! 

 

Dus word jij hier helemaal blij van? Zie jezelf al rondstruinen op Buitenwijs, waar jij mag leren samen met je collega's, het bestuur en de kinderen?

 

Wek onze nieuwsgierigheid.

Laat wat van je horen.

 

 

Zin om met ons kennis te maken en kansen te verkennen?

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Wat leuk dat je interesse hebt om coach te worden op Buitenwijs!

Wij proberen zsm contact met je op te nemen, zodat we eens vrijblijvend kennis kunnen maken.

Ben je niet op zoek naar een baan, maar zou je het wel leuk vinden om af en toe een dagje op Buitenwijs te werken? Meld je dan aan voor onze invalpool.
Werken bij Buitenwijs