Jouw kind naar Buitenwijs?

Als alles verloopt volgens plan opent Buitenwijs haar deuren in het schooljaar 2023 - 2024, dat is al over een dik een jaar!

 

Buitenwijs zal in eerste instantie opengaan voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 6 jaar (respectievelijk groep 1 t/m 3). Vanuit hier zal de school organisch doorgroeien totdat uiteindleijk kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 (zoals elke andere basisschool in Nederland). 

 

Je kunt je op dit moment nog niet officieel inscrhijvenn, maar al wel aanmelden. Dit kun je doen door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen en op te sturen naar info@onderwijstransformeert.nl

 

Jij krijgt vanzelf een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we o.a. het inschrijfformulier doornemen. Hierna kun je je kind definitief inschrijven. Inschrijven kan (wettelijk) vanaf 3 jaar.

 

Als u het formulier heeft ingevuld laten we het ook weten als er een informatieavond of een demo-dag op de planning staat. Demodagen zijn speciaal voor jou én je kind om te komen ervaren hoe het zal zijn op Buitenwijs!

 

Wij kunnen op dit moment nog niks zeggen over de locatie, behalve dat de school in Zwolle zal staan. Wij zijn druk in gesprek met de gemeente om een geschikte pek te kunnen realiseren.

Vul het aanmeldformulier in!

Zit je vol vragen? Bel Jolien op 06-45599170,
Rianne op 06-28154261 of vul het formulier in.
Doe mee