Jouw kind naar Buitenwijs?

Buitenwijs is per dit schooljaar geopend!

Wij zijn geopend met de Wereld Water. In de Wereld Water zitten kinderen die voornamelijk 4 t/m 6 jaar oud zijn (respect. groep 1, 2 of 3).

 

Wij hebben nog plek, dus een kind in deze leeftijd kan dit schooljaar instromen.

Volgend schooljaar (2024 - 2025) openen wij ook Wereld Woud. in Wereld Woud vind je kinderen die voornamelijk 7 t/m 9 jaar oud zijn. Het is dan vanaf volgend schooljaar ook mogelijk om in te stromen op Buitenwijs t/m 9 jaar oud. 

 

Aanmelden voor Buitenwijs doe je door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Je krijgt dan een bevestingsmail van de aanmelding. Is je kind al 3 jaar of ouder? Dan nodigen we je uit voor een inschrijfgesprek. Tijdens dit gesprek komen wij bij jullie thuis en maken we samen de inschrijving compleet.

 

Wil je jezelf beter verdiepen in Buitenwijs voordat je je kind aanmeldt? kom dan naar een van onze Buitenwijs events

 

Aanmeldformulier

Wat fijn dat je je kind aanmeldt voor Buitenwijs! We vragen om informatie over je/jullie kind in dit formulier, maar nog fijner vinden we het om je/jullie te ontmoeten.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Creatieve inzending
Je mag ook een filmpje of een creatieve uiting maken en dat meesturen met het aanmeldformulier of afzonderlijk mailen naar .
Momentje...

Bedankt voor het invullen van het aanmeldformulier! Wij nemen binnenkort contact met je op. 

 

Let op, dit is een aanmelding maar nog geen (wettelijke) inschrijving. Je wordt dan eerst uitgenodigd voor een gesprek, samen met je kind. We kijken er al naar uit om jullie te ontmoeten!

 

Wil je meer kinderen aanmelden? Dan vragen we je per kind een apart formulier in te vullen.

Liever met pen en papier? print dit formulier uit en doe het op de post naar de Palestrinalaan 915 te Zwolle