Interessante documenten

Documenten, interessant? Jazeker! Op deze pagina vind je veel belangrijke documenten, zoals bijvoorbeeld de schoolgids waar alle praktische informatie in staat, ons schoolondersteuningsprofiel en documenten waarin staat hoe wij om willen gaan met veiligheid en integriteit.

Lees je iets wat je niet snapt, of waarvan je denkt dat het niet klopt, laat het ons weten! Ook wij blijven graag leren.

Wij wat belangrijk vinden voor de realisatie van Buitenwijs

Welke ondersteuning wij kunnen bieden aan je kind

Buitenwijs als ambassadeur voor de Natuurrijke School van IVN Natuureducatie

Veiligheid, privacy en integriteit

Onderwijs Transformeert wil een veilige omgeving bieden voor medewerkers en kinderen. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn best doet om onveilige situaties te voorkomen. Veiligheid heeft vele aspecten. De belangrijkste factor is het verantwoordelijkheidsgevoel en gezonde verstand van de medewerkers. Maar daarnaast is het praktisch om juist in onveilige of onverwachte situaties te kunnen terugvallen op duidelijke afspraken en werkwijzen:

Management en Toezicht

 

Kwalitatief onderwijs is mogelijk met een goed dagelijks bestuur. Hiervoor heeft Onderwijs Transformeert een aantal documenten opgesteld, die de richtlijnen vormen voor het Management en het toezicht vanuit de Raad van Toezicht.

Bestuursverslagen

 

Stichting Onderwijs Transformeert is het bestuur van Buitenwijs. In het kader van transparantie en integriteit kun je de opgestelde kwartaal- en jaarverslagen hier terugvinden.