Janneman de Roon

Intern Toezicht

Hallo! Mij naam is Janneman de Roon en ik woon in de prachtige wijk Holtebroek die dadelijk nog een stukje mooier is! Ik woon hier ondertussen alweer 6 jaar samen met Jona, mijn zoontje. Ik ben werkzaam bij Boulderhal Roest als manager waar ik van mijn hobby mijn werk hebben mogen maken: (inter)menselijk bewegen. 

 

Hoewel ik mij over praktisch alles kan verwonderen, begon ik mijzelf met Jona op de basisschool toch steeds meer af te vragen wat hij daar allemaal leerde en nog belangrijker wie hij er wordt. Maar ook of ik terug kon proeven uit hoe ik hem uit school terugkreeg, wat ze op school belangrijk vinden.  

 

Wat echt belangrijk is in het leven durf ik niet te zeggen, of welk basisschool-concept kinderen daar het meest mee helpt. Wat ik wel met zekerheid durf te zeggen is dat Buitenwijs een goed antwoord weet te formuleren met een fantastische groep mensen, waar ik met nederigheid en trots deel van mag zijn. Als lid van de Raad van Toezicht zal ik mijn uiterste best doen bij te dragen aan het slagen van Buitenwijs. Zodat er dadelijk kinderen rondlopen die met trost zeggen: Ik zat op Buitenwijs!