Snuffelmomenten op Buitenwijs

07-12-2023 | Event
Je hebt al van Buitenwijs gehoord. Misschien ben je er zelfs al eens geweest. Op een Buitenfeest of een Doe-ochtend. Maar heb je genoeg ervaren om de keuze te maken voor jou en je kind?

Even snuffelen aan Buitenwijs ... Hoe is het nou echt om daar te zijn? Voor jou, maar juist ook voor je kind wat binnenkort of volgend schooljaar voor het eerst naar school gaat.

 

Speciaal hiervoor introduceren wij de Buitenwijs snuffelmomenten. Dit zijn momenten onder schooltijd, aan het einde van een lange of korte schooldag, waarop je samen met je kind welkom bent op Buitenwijs. Je wordt ontvangen door een van de twee schoolleiders, krijgt een rondleiding over het buiten én binnenterrein (samen met je kind) en hebt de gelegenheid om vragen te stellen en om andere geintereseerde ouders te spreken.

 

  • De snuffelmomenten op de korte dagen (woensdag / vrijdag) zijn van 11:10 - 12:00
  • De snuffelmomenten op de lange dagen (dinsdag / donderdag) zijn van 14:10 tot 15:00

 

In het formulier hieronder kun je je aanmelden voor een van de snuffelmomenten. Dit zijn kleinschalige bijeenkomsten met maximaal 6 gezinnen tegelijkertijd.

Buitenwijs snuffelmoment

Kom je ook sfeer proeven?


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht! Wat leuk dat jullie naar een Buitenwijs snuffelmoment komen.

De ingang van Buitenwijs zit aan de linkerkant van het terrein. Als het grote hek niet open is, kun je aanbellen. Tot dan!

Er zijn méér events bij Buitenwijs: welke lijken jou leuk?
Andere Buitenwijs events