Buiten vrijwilligers gezocht!

Buitenwijs wil ruimte, vrijheid en vooral heel veel buitenzijn kunnen bieden aan alle kinderen. Wij zien het voor ons dat een kind op melk moment naar buiten kan. Om te spelen, om zelfstandig te werken, om geïnspireerd te raken, te connecten met de natuur, even af te koelen, tot rust te komen of juist uit te razen. Buiten maakt alles beter.

 

Dit kan alleen als jij óók meedoet. Als jij jezelf ziet rondlopen op Buitenwijs, voornamelijk buiten, en daar wilt zijn voor de kinderen die ook buiten zijn. Om een praatje met ze te maken, om samen met ze te leren, om ze te helpen ontdekken, doorzetten of het oplossen van een probleem. Maar ook om een oogje in het zeil te houden en zo de veiligheid te garanderen van deze kinderen. En hoe leuk zou het zijn als jij ze kan inspireren? bijv. met je groene vingers, je houthakskills of je kennis van eetbare planten?

 

Voor de binding met Buitenwijs en voor de kinderen zelf vinden wij het fijn als jij een vaste (school) dag in de week, of om de week, op Buitenwijs aanwezig wilt zijn. We nemen je op in het team en je bent gelijkwaardig aan de rest. 

 

het maakt ons niks uit hoe oud of jong je bent of wat je achtergrond is. Wel zullen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aanvragen.

 

Heb je interesse? Vul het formulier in, dan kunnen we kennismaken!

Word Vrijwilliger op Buitenwijs

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht.