Investeer in Buitenwijs

WIj stichten een Publieke school. Dit betekent dat, na goedkeuring van het ministerie van onderwijs, de school ook bekostigd zal worden door het rijk. Dat is mooi!

 

Voor de opstartfase is echter geen financiering beschikbaar. Dat bekent dat de gehele fases van stichten, teamvorming en schoolplan en van locatie, digitaal systeem en materialen selecteren, nog gefund moeten worden. Zo ook de aankleding van de eerste locatie en de aanschaf van lesmaterialen.

 

Het mooie van Stichting Onderwijs Transformeert is dat we een onafhankelijk bestuur zijn, dat we naast een nieuwe school ook een hele nieuwe organisatie kunnen optuigen die helemaal aansluit bij de visie. Het nadeel is dat we (nog) geen financiele reserves hebben om op terug te vallen.

 

Wij zetten ons vrijwillig in voor de creatie en realisatie van een sterke nieuwe publieke voorziening in Zwolle. Wij doen wat wij kunnen. Wat doe jij? Steun onze missie om eigentijds en effectief onderwijs te realiseren dat recht doet aan ieder kind, door een eenmalige of periodieke financiele bijdrage te doen. 

 

Ps. Wij zijn een ANBI stichting. Dit betekent dat je fiscaal voordelig kunt doneren.

 

 

Investeer in de toekomst

Wat ontzettend fantastisch dat je een gift gaat doen! Na aanmelding krijg je van ons een rekeningnummer waar je het bedrag naar mag overmaken.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Dank voor je donatie!

Zit je vol vragen? Bel Jolien op 06-45599170,
Rianne op 06-28154261
Doe mee