Zoek mee voor Buitenwijs

Help je mee om Buitenwijs in te richten?

Wij proberen zoveel mogelijk circulair te zijn. Dat betekent dat we o.a. het liefste tweedehands aanschaffen. Misschien heb jij wel iets staan, wat je niet meer echt gebruikt en aan Buitenwijs zou willen schenken!

 

Het kan natuurlijk ook dat je het leuk vind om mee te zoeken. Misschien vind je een echte parel online en wil je dat wel voor ons ophalen (wij kunnen dan beslissen en betalen) of aan ons kenbaar maken

 

Op de wensenlijst hieronder zie je zowel kleinere als grotere items staan, durf te dromen toch?

 

1. Een grote tipitent

Het Buitenwijs buitenterrein is ook niet compleet zonder een grote tipitent! 

2. Stekken en planten voor buiten

Heb je planten of stekken die je kunt missen? Dan willen we die graag! Je kunt ze op schooldagen langsbrengen bij de ingang van Buitenwijs. Liefst met een beetje zand om hun wortels, want we kunnen ze niet direct planten dus ze moeten het een poosje in hun pot kunnen overleven.

3. Bolderkarren

Bolderkarren, van hout of inklapbaar... heel erg welkom!

4. Een buitenkas

Voor op het groene avontuurlijke buitenterrein zoeken wij een kas! een waar we groente & fruit in kunnen kweken, en ook met de kinderen kunnen plaatsnemen. De kas in ons ontwerp is ong. 6m bij 3m. We zoeken er een die ergens weggaat (en dus gratis is) of voor een klein vriendenprijsje weg kan!

5. Een caravan

Wij willen een boekencaravan maken op het Buitenwijs terrein. Hij hoeft dus niet per se meer goed te kunnen rijden. Heeft er iemand een (kleintje) over?

6. Boomstronken & boomstammen

Wij zoeken boomstronken & stammen van verschileldne grotes. Denk aan losse stammetjes die kinderen zelf kunnen verplaatsen en waar ze op kunnen zitten, maar bijv. ook aan een grote klimboom die we op het terrrein kunnen leggen.

7. Een steenoven

Hoe tof is het als we zelf brood kunnen bakken en pizza's op het schoolterrein?

8. Een Piston (koffie) apparaat

Wij willen graag hele lekkere koffie. Van espresso tot havermelk cappuccino's. Heeft er iemand een piston apparaat over? hoeft niet bestemd te zijn voor horeca, huis-tuin en keuken is ruimschoots voldoende ;)

10. Tarpen

Wij zoeken tarpen, het liefst allemaal in dezelfde kleur/soort, die kinderen beschermen tegen zon & regen

12. Een Balletbarre

Tsja.. balletten op de gang wie wil dat nou niet? wij zoeken een echte balletbarre (dubbele) die we in de gang kunnen hangen

13. Pegboard (groot)

In het halletje van de ingang willen we aan de ene zijde een houten pegboard (van boven tot onder)

14. Moswand

In het halletje van de ingang willen wij een moswand creeren.

15. Ovalen eettafel

Voor in de teamkamer

16. Een zeecontainer

Wij willen graag een zeecontainer. Zodat we een ruimte hebben waar we alle loose parts kunnen opslaan waar kinderen mee kunnen gaan creeren, repareren, re-purposen. Een soort klus container. 

17. Opslagruimte

Voor de gekregen items die we niet direct (kunnen) gebruiken, zijn we op zoek naar opslagruimte. Uiteraard het liefst in de buurt van school, maar met een droge schone ruimte bij bijvoorbeeld een boerderij rondom Zwolle zijn we ook superblij!

Zoek mee voor Buitenwijs

Welk item wil jij aan ons doneren, of heb je voor een leuke prijs gevonden?


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht!