Buitenwijs Events

01-06-2022 | Event
Buitenwijs. Een nieuwe school in Zwolle, hoe gaaf is dat! Maar hoe kom je er nou achter of wij ook de juiste school zijn voor jullie? voor jou en je kind? Of hoe weet je of je het leuk zou vinden als vrijwilliger te helpen?

Precies hierom organiseren wij verschillende Buitenwijs events. Denk aan een informatieavond, waar de founders je vertellen over het hoe, wat en waarom van Buitenwijs, maar ook aan zaterdagen waarop je met het hele gezin Buitenwijs kunt komen ervaren. En niet te vergeten onze Buitenfeesten waar iedereen van harte welkom is!

Eens per maand op een woensdagavond houden wij informatie avonden. Deze zijn specifiek bedoeld voor ouders met jonge kinderen die zich aan het orienteren zijn op scholen. 

 

Gedurende de avond leer je van alles over Buitenwijs. Van hoe de visie ontstaan is tot hoe het eerste jaar er concreet uit gaat zien. En natuurlijk is er ook tijd om vragen te stellen. 

 

De avonden beginnen om 19:30 en duren tot ongeveer 21:00/21:30 uur.

Het Buitenfeest is een community-event. Iedereen die Buitenwijs een warm hart toedraagt en/of nieuwsgierig is naar Buitenwijs is welkom.

 

Buitenfeesten, de naam zegt het al, zijn buiten! Op ons terrein kun je allerlei activiteiten doen, elkaar ontmoeten en veel leren over Buitenwijs. En natuurlijk is er altijd een gezellig terras met koffie, thee, diksap en lekkers.

 

Je kunt vrij inlopen tussen 10:00 en 12:00.

Stichting Onderwijs Transformeert organiseert community-events voor professionals in het PO om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. 

 

Deze avonden zijn bedoeld om kennis en ideeën uit te wisselen, tips en tricks om binnen hun eigen onderwijs context verandering voor elkaar te krijgen. Door een Onderwijs Transformeert Community hopen we dat er allerlei mooie dingen ontstaan.