Margot Visser

Intern Toezicht

Mijn naam is Margot Visser en ik woon in Elst (bij Arnhem) met mijn man en kinderen. Ronja is 7 jaar en Timo 5 jaar. Ik werk nu ruim 5 jaar als hoofd van de Financiële Administratie bij de Onderwijsspecialisten. Wij hebben 25 scholen voor speciaal onderwijs in o.a. Arnhem, Deventer, Ede, Zutphen en Doetinchem. Hiervoor werkte ik bij de Rabobank in Apeldoorn en bij een accountantskantoor in Eindhoven.

De laatste jaren verdiep ik mij steeds meer in hoe we omgaan met de aarde. Soms maak ik me zorgen over de klimaatverandering die zichtbaar wordt. Ik vraag me af: wat leren we hierover aan onze kinderen? En hoeveel verbinding maken onze kinderen, en wijzelf, eigenlijk nog met de natuur?

 

Toen ik zag dat Buitenwijs werd opgericht vond ik het meteen heel gaaf dat Jolien en Rianne dingen anders dan gebruikelijk aan durven pakken. En de moed hebben om helemaal van scratch af aan een school op te richten en vorm te geven. Ik vind het erg mooi om te zien dat er al veel kinderen gaan starten op Buitenwijs. Om hun rugzak te vullen met eigenzinnigheid, vaardigheden en ervaringen; de ingrediënten om het eigen leven verder vorm te geven. Dat is de missie van Buitenwijs. En ik hoop met mijn ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan deze missie met mijn deelname aan de Raad van Toezicht.